Her er nogle praktiske oplysninger, som du har brug for, når du har købt lejlighed:

 

Navneskilt ved døren kan demonteres med to små skruer i bunden. Skiltet medbringes til kontoret i Pærevangen 21 kld hvor du selv sætter det rigtige navn på skiltet.

 

Postkasse

Send teksten du ønsker der skal stå på skiltet til følgende email adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. husk at skrive lejlighedens nummer i mailen.

 

Infofolder

Foreningerne har sammen lavet en folder til nye ejere hvor de mest vigtige ting er samlet. Hvis du ikke allerede har fået en sådan, så kontakt ejerforeningen og få en tilsendt allerede inden du flytter ind. Eller hent en kopi her på siden.

 

Hent Infofolder

 

Information løbende

Vi baserer al løbende information på e-mail, f.eks hvis der lukkes for varme,vand eller hvornår der opstilles stillads på din terrasse og lignende så vil du blive informeret via en info-mail. For at kunne modtage sådanne mails er det nødvendigt at du tilmelder dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (SE OPSLAG I OPGANGEN)

 

Kørsel mellem blokkene

Husk venligst at kørsel på gangstierne og græsset foran / mellem blokkene IKKE er tilladt, heller ikke ved ind / udflytning.