Husorden

Ejerforeningen Frugtvangen er mere end bare et sted at bo; det er et fællesskab, hvor hjem føles som mere end blot fire vægge. Husordenen er skabt med fokus på samhørighed, tryghed og trivsel.

Vores Værdier: I Foreningen værdsætter vi fællesskab, gensidig respekt og bæredygtighed. Vi deler ikke kun et tag, men har også ansvar for hinanden og vores omgivelser.

Faciliteter og Aktiviteter: Foreningen tilbyder faciliteter og bekvemmeligheder, der gør dagligdagen lettere. Fra velindrettede fællesområder til grønne rekreative områder skaber vi rammerne for et harmonisk og inspirerende liv.

Beboerengagement: Vi opmuntrer til aktiv deltagelse i fællesskabet. Gennem arrangementer, fællesprojekter og åben dialog kan vi skabe et inkluderende miljø, hvor alle kan føle sig hørt og set. Vi har flere udvalg, som du måske kunne lyst til at deltage i?

Nærmiljø og Lokalitet: Foreningen er ikke kun en bolig, det er en del af et pulserende nærmiljø. Med nem adgang til lokale faciliteter, transport og parker er vores beliggenhed med til at gøre vores forening til et ideelt sted at kalde hjem.

Du kan downloade vores husorden her: Husorden.pdf

Velkommen til Foreningen – hvor livet beriges af fællesskab!

Sidst opdateret 6. april 2024 af michael.sonne