Lejlighedstyper

Der er fem typer af lejligheder i Frugtvangen. De har alle tre kvm. aflåst kælderrum og en anvist P-plads i P-kælder under blokkene.

Type A — 4-5 værelser

Disse lejligheder har et tinglyst areal på 108 kvadratmeter. I BBR er størrelsen angivet til 112 kvm.

Type A findes i to varianter, henholdsvis med fem værelser eller fire værelser med køkken/alrum. Førstnævnte er ende-lejligheder, hvor køkkenet får et dejligt lys ind gennem gavl-vinduet.

Lejlighederne er disponeret med entre med plads til garderobeskabe, gæstetoilet med plads til vaskesøjle, badeværelse normalt med badekar, soveværelse med udgang til altan, to eller tre værelser, hvoraf ét har udgang til altan, køkken og stor stue.

Fra stuen er der udgang til sydvest-vendt meget stor terrasse/balkon. I stueetagen er terrassen godt 16 kvm, på 1. sal knap 10 kvm og på 2. sal 6,7 kvm.

Der er i alt 66 lejligheder af denne type.

Type B — 3-4 værelser

Disse lejligheder har et tinglyst areal på 91 kvm. I BBR er de angivet til 95 kvm.

Type B findes både som fireværelses og som treværelses lejligheder med køkken/alrum. Sidstnævnte gælder for ende-lejligheder, hvor køkkenet får et dejligt lys ind gennem gavl-vinduet.

Lejlighederne er indrettet med møblérbar entre med plads til skabe, soveværelse, børneværelse, flisebadeværelse normalt med badekar og plads til vaskesøjle, stor stue og køkken/alrum.

Fra køkkenet/det ene værelse og soveværelse er der udgang til østvendt altaner.

Fra stuen er der udgang til sydvest-vendt meget stor terrasse. I stueetagen er terrassen godt 16 kvm, på 1. sal knap 10 kvm og på 2. sal 6,7 kvm.

Der er i alt 66 lejligheder af denne type.

Type C — 2 værelser

Disse lejligheder har et tinglyst areal på 52 kvadratmeter. I BBR er de angivet til 56 kvm.

Lejlighederne er indrettet med entre med plads til skabe, soveværelse, flisebadeværelse normalt med badekar og plads til vaskesøjle, stue og åbent køkken.

Fra stuen er der udgang til sydvest-vendt meget stor terrasse/balkon. I stueetagen er terrassen godt 28 kvm, på 1. sal godt 16 kvm og på 2. sal knap 12 kvm.

Der er i alt 66 lejligheder af denne type.

Type D — 3 værelser

Disse lejligheder har et tinglyst areal på 92 kvadratmeter. I BBR er de angivet til 96 kvm.

Lejlighederne er indrettet med møblérbar entre med plads til skabe, soveværelse, børneværelse, flisebadeværelse normalt med badekar og plads til vaskesøjle, stor vinkelstue og åbent køkken.

Fra soveværelse er der udgang til østvendt altan.

Fra stuen er der udgang til sydvest-vendt meget stor terrasse/balkon. I stueetagen er terrassen knap 30 kvm, på 1. sal godt 14 kvm og på 2. sal godt 10 kvm.

Der er i alt 41 lejligheder af denne type.

Type E — 2 værelser

Disse lejligheder har et tinglyst areal på 74 kvadratmeter. I BBR er de angivet til 80 kvm. Lejlighederne er indrettet med rummelig entre med plads til skabsarrangement, badeværelse med plads til vaske-søjle, soveværelse, spisekøkken og stor, regulær stue.

Fra stuen er udgang til sydvestvendt terrasse/altan. I stueetagen er denne terrasse godt 16 kvm, på 1. sal knap 10 kvm og på 2. sal 6,7 kvm.

Der er i alt 41 lejligheder af denne type.

Bemærk: Tegningerne er ikke målfaste.

Sidst opdateret 4. marts 2024 af michael.sonne