Tv og internet

Fibia/Waoo og Yousee er foreningens fælles internet- og TV-udbyder.

Fibia/Waoo Kundeservice telefon 7029 2444 mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag: kl. 9-15. Teknisk Kundeservice mandag til fredag: kl. 8-21 og weekend/helligdage: kl. 10-16. YouSee [email protected] Telefon 7070 3448 mandag-fredag kl. 8-18. Weekend og helligdage kl. 9-18.

Opsætning af paraboler

Opsætning af paraboler er i henhold til deklarationen ikke tilladt, men der er dog visse undtagelser: Hele parabolen, skal opsættes inde på egen terrasse, og under rækværks højde. Foreningen har foretaget målinger på samtlige satellitter, og der kan opnås et tilstrækkeligt signal på alle.

Bestilling af (Internet og TV) – YouSee

Bolignettet har en aftale med YouSee om levering af tv-kanaler mv. – aftalen indebærer, at grundpakken administreres af ejerforeningen, mens tilkøb af yderligere kanaler sker direkte hos YouSee. Man skal have en grundpakke for at kunne tilkøbe yderligere kanaler.

Grundpakke bestilles/afbestilles ved at sende en e-mail til vores administrator. En bestilling/afbestilling modtaget senest den 15. i en måned får effekt fra førstkommende månedsskifte.

Grundpakken skal bestilles og afregnes gennem Egerforingen, mens yderligere kanaler mv. skal bestilles og afregnes direkte hos YouSee.

Bemærk: Yousee forlanger et oprettelsesgebyr på 599 kr. ved bestilling af grundpakken.

Du kan læse mere om udbuddet af tv-kanaler på: https://yousee.dk/play#kanaloverblik

Fibernet (Internet og TV) – Fibia

Dette kan bestilles på https://fibia.dk/frugtvangen – her kan du vælge en
internet pakke samt TV pakke hvis dette ønskes (hvis man ikke vil have YouSee).

Via denne aftale så betaler hver lejlighed 129,- per. mrd de første 3 år for denne installation, som trækkes fast sammen med fællesudgifterne (det anbefales dog at man vælger et produkt for disse penge, f.eks. en 200/200 Mbit internet så de ikke går til spilde)

De 129,- fratrækkes på fakturaen som du modtager fra Waoo (da du har betalt dem via fællesudgifterne) hvis du har produkter for mere end 129,-.

I tvivl over hvilke produkter du har idag – login her for at se det samt eventuelt ændre produkter som internet hastighed osv.: https://mit.waoo.dk/abonnementer/

Her skal du bruge dit kundenr. som står I velkost brevet.

Når der er gået 3 år, så er fibernettet åbent for andre udbydere der er samarbejde med.

Sidst opdateret 4. marts 2024 af michael.sonne